Egy szépészeti probléma hátterének kiderítése – kártyaelemzéssel

A Kérdező egy makacs kozmetikai problémája kiderítéséhez kérte a kártyák segítségét. A bőrén jelentkező, krónikus problémáról volt szó. Már sokféle gyógyítási eljárással próbálkozott, de eddig valamiért nem vezettek sikerre. Mivel számára is egyértelmű volt, hogy a fizikai problémák mögött sokszor lelki, pszichoszomatikus okok húzódhatnak meg, egy ránézést kért, hogy milyen lelki irányba induljon.

Mivel a kozmetikai problémák nagy valószínűséggel érzelmi természetűek, a Symbolon kártyacsomag segítségét kértük.

6 lapot húzott összesen, amelyeket egy speciális, kereszt alakú kirakásban rendeztünk el (lásd az alábbi képen).

Az 1. helyre a HELYZET került, amiben van.

A 2. helyre a Helyzet, vagyis az egészségügyi probléma OKA.

A 3. helyre került az a kártyalap, amit NEM KELL tennie, nem is érdemes ebben REMÉNYKEDNIE.

A 4. helyre került a TEENDŐ, amit érdemes meglépnie, és amire számíthat.

Az 5. helyen állt a KÖVETKEZŐ LÉPÉS, amit leghamarabb érdemes meglépnie, végül

A 6. helyre került az EREDMÉNY kártyája, ami akkor tud eljönni, ha a teendőket megteszi.

Igen érdekes kép alakult ki:

Az 1. Helyre a MEGTÖRTSÉG kártyája került, ami rögtön visszaigazolta a kérdező állapotát: egyedül érzi magát ezzel a problémával, ami jelentősen gátolja őt abban, hogy felszabadultan haladjon az útján, és felszabadultan élje nőiségét.

A 2. Helyre került OK-ként a KÖZVETÍTŐ kártyája. Ez egy nagyon fontos üzenet, hiszen azt mutatja, hogy a kialakult probléma oka a kommunikációban, annak elégtelen vagy nem megfelelő voltában keresendő. Annál is inkább, mert már az első helyen lévő kártya is ugyanezt a figurát mutatta, aki nem tud haladni…

Feltettem neki a kérdést, hogy van-e most olyan helyzet az életében, ahol a kommunikáció nem megy, félelmetes, vagy elakadt? Kiderült, hogy igen, a volt párkapcsolatával, ahol közös gyermekek is vannak, nem megy a kommunikáció, túlságosan konfliktuskerülő, nem tudja a nehézségeket megfelelően megbeszélni.

Mi az, amire nem érdemes számítani, amit nem érdemes csinálni?

Erre a 3. helyen Az EGÓ kártyája adott választ: nem reménykedhet abban, hogy csak ül a “babérjain”, várva, hogy minden magától megoldódjon, vagy majd mások elintézik helyette a dolgot. Ugyanakkor hatalmi harcokba sem érdemes bonyolódnia az ex-kapcsolatával.

Ehelyett a 4. helyre került kártya üzenetét kell követni, ami a BECSAPÁS kártyája volt.

Természetesen, ahogy bárki, a Kérdező is kétségbeesetten nézett a kártyára: „Be kell csapjak valakit? Azt én nem akarom…”

Dehogy is!!

Ha a teendő, a cselekvés helyére egy negatív üzenetű kártya kerül, azt úgy kell értelmezni, hogy “Ne engedd, hogy”…. Vagyis Ne engedd, hogy becsapjanak, ravasz, ügyes módon kell a tárgyalásokat folytatni a teljes megadás, vagy annak ellentéte, a puszta erőgyakorlás, vagy kiabálás helyett.

Az 5. helyre került a KIBESZÉLÉS c. kártya, ami azt is mutatja, hogy a következő lépés szövetségesek, segítők, akár terápia igénybevétele ahhoz, hogy a lehető legügyesebben tudja ismét felvenni a kommunikáció fonalát, megbeszélni, kibeszélni a dolgokat.

A 6., középső helyre a KIRÁLYNŐ kártyája került – jól mutatva, hogy, mint NŐ fog a helyére kerülni, női önbizalma visszatér, női értékeinek és szépségének teljes birtokában lesz ismét.

Ha meg tudja lépni a kártya javaslatait, a bőrproblémája nagy valószínűséggel úgy múlik el, ahogyan érkezett, hiszen a kiváltó okot – az elakadt kommunikációt – tudja megszüntetni.

Nagyon fontos tehát, hogy segítséget keressen, akikkel beszélgethet, akikkel megbeszélheti a kommunikációs problémát (KIBESZÉLÉS kártya), akik megértik, és akik javaslatokat adnak a kommunikáció javítására.

Felhívtam rá a figyelmét, hogy bár mindenki az Eredmény kártyára fókuszál, a lényeges itt a 4. És különösen az 5. helyen lévő kártya, ezek mutatják azt, ami megtehető, és ami a változást hozza.

A Kérdező komolyan vette a kártyák tanácsát. Felkeresett szakembereket, nem csak maga akarta megoldani a problémát (kommunikáció), és belevágott a nehéz kérdések megvitatásába (kommunikáció). A bőrproblémája azonnal javult, és néhány héten belül eltűnt.

Szilágyi Katalin kártyaelemző, asztrológus írása

Cover photo credit Fleur Kaan

Ha téged is érdekel, milyen lelki tényező lehet egy makacs lelki problémád hátterében, itt tudsz bejelentkezni:

Kártyaelemzés információ és bejelentkezés: kati.szilagy@gmail.com, +36 20 385 9483