Ismerd meg az asztrológia csodálatos világát!

 

A Horoszkópom visszatükrözi szüleimet, kapcsolataimat,

külső körülményeimet, a nemzetséghez kötődő gyökereimet.

Minden energia, minden sors, amely előttem létezett,

a szüleimen keresztül saját létezésem magjában egyesül.

Kivétel nélkül mindenkinek helye és fontos szerepe van a világban – egy hely, amit csak Ő tud betölteni.

Minél közelebb kerülünk ehhez a helyhez, minél jobban összhangban vagyunk valódi Önmagunkkal, annál jobban érezzük magunkat világunkban – még a próbatételek időszakában is.

Egyedi képességekkel, adottságokkal és vágyakkal születünk – saját felelősségünk, hogy megismerjük, megtanuljuk használni ezeket.

A Horoszkóp megadja azt az alaptérképet, amelynek nyomán útnak indulhatunk, és megkereshetjük Igazi Helyünket.

Mi a Horoszkóp?

A Horoszkóp a lelkünk terve arról, mit szeretne megtapasztalni, megoldani ebben az életünkben.

A bennünk élő Lélek sokkal hatalmasabb, mint a személyiségünk – megalkotja, összegyúrja tehát azt az egyéniséget, akit ma a neveden hívnak. Ez az egyéniség és életterv személyiségünk legbelső magja – ezt mutatja meg a Horoszkóp. Még azelőtt készül, hogy eldőlt volna, fiúk leszünk vagy lányok, fehérek, sárgák vagy feketék, gazdag családba születünk vagy szegénybe – ezek a részletek csak tovább árnyalják, öltöztetik a figurát – de az alapprogram mindezek mélyén lapul.

Ez a belső program a Horoszkóp. Érdemes megismerni?

Nyilván, hiszen jó hosszú ideig együtt kell működnünk vele.

Ha megvan az alaptérkép, akkor nincs is más dolgom, mint végigmenni rajta?

Logikusan jön a kérdés, hogy ha létezik alapprogram, akkor milyen befolyásom van a saját életemre?

Igazából Gepettók vagyunk, aki kifaragta Pinokkiót, és eldöntötte, hogy milyen legyen – úgy nagyjából.

A mester csak nagy vonalakban vázolta fel az alakot. A finomítás, az igazi csoda abban rejlik, hogy az életre kelt változat milyen döntéseket hoz egyes helyzetekben?

Melyik utat választja?

Mire JÓ a Horoszkóp?

A Horoszkóp önismereti eszköz. Arra használható, hogy megismerjük a bennünk működő energiák természetét, összhatását és együttműködését.

Megmutatja erősségeinket, gyengeségeinket, fejlesztendő területeinket, és azt is, hogy mi az, ami igazán jól megy, vagy amit igazán szívesen csinálunk.

Mivel energiák működését mutatja, a hétköznapi életben való megvalósulása sokféleképpen képzelhető el.

Például, ha valaki intenzív vénuszi energiákkal érkezik, annak megvalósításához sokféleképpen láthat hozzá: lehet manöken, divatszakértő, cukrász, kozmetikus, stylist, ruhakereskedő, panziós, lakberendező, megrögzött shoppingoló, intimitás-szakértő, csokoládéboltos és így tovább…

Hogy végül is mit választ, az főleg rajta múlik, illetve azon is, hogy miként kapcsolódnak egymáshoz a különféle, benne dolgozó energiák.

Ezért nagyon fontos, hogy egy értő asztrológussal végigbeszéld a saját Horoszkópodat, így Te is hozzá tudod tenni azt, hogy mi az, amit eddig csináltál, ami vonzó számodra – és így, összmunkában tudjátok kihozni a Horoszkópodból a legjobbat.

Ez az élet minden területére – nemcsak a hivatásra – igaz.

Az önismeret, és saját “hozott energiáink” ismerete, megfelelő kihasználása a saját felelősségünk, ebben a Horoszkóp rengeteget tud segíteni.

Mire NEM JÓ a Horoszkóp?

A Horoszkóp legkevésbé arra jó, amire olyan sokan használni szeretnék: jóslásra.

Az önismeretben nem létezik olyan, hogy valamit kívülről megmond Neked valaki, és az így van. Tanácsokat, lehetőségeket felvázolhat, de nem jelenthet ki helyetted semmit  – az életünk irányítása a saját kezünkben van.

  • Nem lehet tehát a közreműködésed nélkül, helyetted megmondani azt, hogy milyen vagy.

Kell a hozzájárulásod, hogy lásd, milyen lehetőségek állnak az adott energiák megvalósítására (például, egy hatos házas Vénusszal lehetsz cukrász, vagy divatszakértő, vagy kozmetikus – te döntesz).

  • Nem lehet eseményeket pontosan előre jelezni, mert azok bekövetkezéséhez a Te döntésed szükséges.

Energiákat lehet előre jelezni (pl. balesetveszélyes időszak), de azt nem, hogy Te szenvedsz-e balesetet, mert ez a Te döntésed! Bármilyen furcsa. Akkor is, ha nem Te vagy a hibás – van közöd az eseményhez.

Ezért nem lehet előre megjósolni eseményeket, csak eshetőségeket.

  • Nem mondja meg a Horoszkóp, hogy ki lesz a jövendőbelid.

Arról tud mondani valamit, hogy milyen energiájú ember illik hozzád – de a Te döntésed, hogy akarsz-e ilyet, vagy inkább olyat, aki egyáltalán nem illik….

  • A halál időpontjáról nem szolgáltat információt a Horoszkóp.

Egy ember életében több olyan pillanat is van, amikor dönthet úgy, hogy kilép – de rajta múlik, hogy él-e ezekkel a pontokkal. Ilyen információ nem adható senkinek.

  • Nem ad választ olyan kérdésekre sem, hogy “érdemes-e hozzámennem Z-hez?”.

Arról lehet legfeljebb beszélni, hogy Z. energiája és a tiéd harmonikusak-e vagy sem – de hogy érdemes-e hozzámenni? Az attól függ, milyen tapasztalatokat akar szerezni a lelked – tehát nem megjósolható. Nagyon sokszor volt már olyan tapasztalat, hogy két ember egyáltalán nem illett össze, mégis nagyon vonzódtak egymáshoz, és vállalták azt, hogy végigmennek az összehangolódás, egymás elfogadásának nehéz fázisain.

 

Szeretném megismerni a horoszkópomat!