Honnan jövünk, kik vagyunk?

Szilágyi Katalin – asztrológus, kártyaelemző tanácsadó

1963 áprilisában születtem – azóta is a tavasz a kedvenc évszakom, mint a Bikáknak általában. Magyar-angol szakos tanárként, majd tolmács-fordítóként végeztem – az asztrológiát akkor kezdtem tanulni, amikor két nagyobbik gyerekem megszületett. Ma már mindhárom gyermekem felnőtt, hiszen több mint húsz éve foglalkozom asztrológiával – és most már látom a párhuzamot a fordítói és az asztrológiai munkám között: a csillagok állásának üzenetét ugyanúgy le kell fordítani az ember vagy a helyzet jellemvonásaira, ahogy az egyes mondatokat az egyik nyelvről a másikra.

Meggyőződésem, hogy a bizonytalan jövő kutatása helyett, az asztrológia elsősorban arra jó, hogy jobban megismerjük önmagunkat, felfedezzük a személyiségünkben azokat a vonásokat, amelyek támogathatnak bennünket a nehéz helyzetekben. Az asztrológia segítségével rátalálhatunk azokra a tevékenységekre, amelyek közelebb visznek életcélunkhoz és az áramló, ráhangolódó élethez.

Így, ezen keresztül, a jövőnket mi magunk is alakíthatjuk.

Amiben segíthetek:

  • egyéni horoszkópelemzés (milyen az én „térképem”?),
  • asztrológia alapú karriertanácsadás (mi a küldetésem?),
  • egy bizonyos helyzet asztrológiai elemzése (hogyan tovább?),
  • kártyaelemzés, egy bizonyos helyzetre, kérdésre vonatkozólag, különféle Tarot és egyéb kártyacsomagokkal,
  • asztrológiai előadások, ön-, és világismereti műhelymunka a bolygószimbólumokkal.

Rendszeres résztvevője és asztrológus segítője voltam asztrológiai családállításoknak, sokszor megtapasztaltam a módszer működését a gyakorlatban.

 

 

 

 

 

Horváth Melinda – asztrológus, családállító

1964 októberében születtem a Mérleg jegyében. Meghatározó gyerekkori élményem volt, hogy 9 évesen, altatásban egy mandulaműtét során kiléptem a testemből és a Galaxisban landoltam. Láttam az egész tejútrendszer csillagvilágát, a spirális mozgást. Mint utóbb kiderült, majdnem meghaltam, de valami oknál fogva lelkem úgy döntött, hogy mégis visszatér a testembe.

Sokáig nemigen találtam a helyem, majd útkeresésem során Németországban és Svájcban éltem. Münchenben került kezembe Szepes Mária Vörös oroszlán című műve, amely felébredésemet elindította. Későbbiekben alkalmam is volt beszélni Szepes Máriával.  Külhoni utazásaimban számos spirituális tanítással  találkoztam .

Gyermekkori élményem hatására  dr. Szepes János iskolájában  2004-ben asztrológus lettem. Később 2006-ban  dr. Peter Orban németországi Symbolon Intézetében egy 2 éves családállító képzést végeztem el. 2008 óta rendszeresen tartok egyéni és csoportos családfelállításokat.

 Amiben segíthetek:

  • egyéni családfelállítások (amikor fontos, hogy csak Rád és a Te problémádra koncentráljak),
  • csoportos családfelállítások (amikor látni akarod a csoporttagok segítségével, hogy hol helyezkedsz el Te a családi viszonyulások bonyolult rendszerében, milyen mintákat hozol az őseidtől és azok hogyan hatnak ki a jelenlegi életedre)
  • regressziós utazások (amikor erősen érzed, hogy „rendszeresen ugyanabba a folyóba lépsz”)
  • blokkoldások vezetett meditatív technikával.

kati.szilagy@gmail.com

+36/20-385-9483

horvathmeli7@gmail.com

+36/30-240-3188 

 

Miért szeretünk együtt dolgozni?

Mindketten asztrológusnak is tanultunk, más-más mestereknél (Kalo Jenő, Peter Orban). 

Két nagyon különböző energiát hoztunk magunkkal erre az életünkre – míg egyikünk (Melinda) impulzív, rendkívüli intuícióval rendelkező szellemi csatorna, aki folyamatos érzelmi tűzben ég, addig másikunk (Kati) munkamódszere földhöz horgonyzottabb, lassan, nyugalomban bomlik ki. Régóta ismerjük és inspiráljuk egymást.

Kettőnk energiája jól kiegészíti egymást, biztos teret, “mezőt” tudunk tartani az állítások alatt. Szavak nélkül is remekül értjük egymást, hiszen az asztrológiai szimbólumok mindkettőnkhöz egyformán tudnak szólni, és alkatilag mindketten érzékenyen reagálunk az energiák változására.

Az asztológiai családállításon mindenki a saját egyéniségéhez illő feladatért felel:

Melinda szerepe az állítások érzelmi ívének vezetése, a gyógyító folyamatok és a felborult energiák rendezése.

Kati  szerepe a keretek tartása, a gondoskodás arról, hogy a résztvevők mind biztonságban érezzék magukat, és aki igényli, megkaphassa a részletes, asztrológiai magyarázatot.

Vedd fel Velünk a kapcsolatot!