Asztrológiai családállítás

 

Hol és hogyan fonódik össze

a személyes és a családi sors?

Milyen egyéni és családi blokkok gátolják

a boldogabb, élhetőbb életemet?

 

Ezután, amikor elindul az állítás, a Horoszkóp egyes elemei élő kapcsolatba kerülnek egymással, mozognak és éreznek – és lassan átalakulnak, megmutatva, hogy a családban, neveltetésben hol van az elakadás, ami a problémát okozza.

Az állítás lassan bontakozik ki, időt kell hagyni arra, hogy az egyes lélekrészek megtalálják a helyüket, és rávilágítsanak a problémára.

Ezután történik az oldás/oldódás, ami a felborult harmóniát és egyensúlyt hivatott visszaállítani. Az oldások jelentős megkönnyebbülést hoznak az állító részére, ezzel együtt fordulatot, változást is előidéznek az életében a problémás területen.

Mi az az asztrológiai családállítás? 

A megadott születési időpont alapján az asztrológus előre elkészíti az egyéni horoszkópot. A résztvevőknek, az állítást kérőknek csak egyetlen dolguk van: pontosan megfogalmazni az aktuális problémájukat.

Az asztrológus és az állítás vezetője röviden eldönti, hogy a Horoszkóp mely elemei szerepeljenek az állításban. Az állítást kérő kiválasztja, hogy a jelenlévők közül ki, melyik elemet jelenítse meg. Az állításban szereplő résztvevők nem tudják, hogy ők a Horoszkóp mely elemét képviselik  –  ez éppen azért van, hogy a saját gondolati-, és hiedelemrendszerüket teljesen ki lehessen kapcsolni.

Miért több az asztro-családállítás, mint a egyszerű családállítás?

Aki már vettek részt családállításon, azoknak ismerősebb lesz az asztro-családállítás folyamata, de vannak meghatározó különbségek, éspedig:

  • az előkészítésben: az állítást megelőzi egy asztrológiai elemzés, az állítást kérő megkapja a Horoszkópját. Ez segít a problémás terület körülhatárolásában, feltárásában. Így az állítás már célzottan, az adott problémás területre koncentráltan végezhető.
  • az állítás menetében: a módszer gyakorlatilag kizárja azt, hogy akár az állítást kérő, akár a résztvevők a kérdést pusztán az intellektus szintjén közelítsék meg,
  • az állítás eredményében: az oldás váratlan és erőteljes hatású.

Van kérdésed az asztro-családállításról? Írj nekünk!