Testi problémák

 

 

Betegnek érzem magam, de az orvosok

nem találnak semmi orvosilag magyarázhatót…

 

Nem vagyok elégedett a külsőmmel…

Túl kövér vagy túl sovány vagyok…

 

Nem tudok megbarátkozni a kor vagy

egyéb külső beavatkozás miatt megváltozott

külsőmmel…

 

 

M., amióta az eszét tudja, mindig túl gömbölyű volt. Nagyon sokáig zavarta, hogy nem felel meg az elfogadott testideálnak, és mindenféle fogyókúrát kipróbált – ám rövid idő után mindig visszajöttek a leadott kilók. Aztán beletörődött, és bár külsejét továbbra is nemtetszéssel nézte a tükörben, igyekezett nem foglalkozni vele. Családállításra párkapcsolati gondjai miatt jött el, ám előtte az állítás vezetője ragaszkodott hozzá, hogy ránézzenek, miből fakadhatnak a plusz kilók. Bár M. ezzel nem volt kibékülve, nem akart már többet foglalkozni a kilóival, mégis beleegyezett, hogy „ránézzenek”.

Az állítás során egyértelművé vált, hogy szülei súlyos terheket raktak rá, saját megoldatlan párkapcsolati problémájukat, amit lélekszinten M.  szeretett volna átvállalni tőlük – puszta szeretetből. Ez nemcsak azt okozta, hogy neki magának is párkapcsolati gondjai voltak, hanem azt is, hogy cipelte ennek terhét a testében. Az állítás oldási folyamatában M. jelképesen visszaadta a megoldatlan problémák terhét jogos tulajdonosainak, a szüleinek.

Az állítást követő hat hétben tizennyolc kilót fogyott le anélkül, hogy bármennyit diétázott volna, vagy odafigyelt volna arra, amit eszik – nem is foglalkozott a táplálkozásával, edzeni sem járt, ám azt tapasztalta, hogy „magától” egyre bővebbek a ruhái. Nem betegedett meg, külsején sem hagyott negatív nyomot a gyors fogyás, csak a ruháit cserélhette le két és fél mérettel kisebbre.

M. esete nem általános, hiszen a léleknek nagyon készen kell állnia az energiamintázatok rendezésére egy ilyen gyors eredményhez. Ennek ellenére jól mutatja, hogy maguk az energetikai folyamatok testszinten is milyen nagy jelentőségűek!

Problémád van az egészségeddel, vagy a testeddel? Írj nekünk!