Hasznos az önismerethez, a lélek épülésére

Adj teret az alkotó energiáidnak, hogy kiteljesülhess!

Csokorba szedtünk Neked néhány általunk jónak tartott tevékenységet, amelyek fejlesztik az önismeretet, a lélek épülését szolgálják. Erősítik az önbizalmadat, új tereket nyitnak számodra egy boldogabb, teljesebb élet felé!

Jó böngészést!

Varázslatos, élénk, életteli színek, kreatív színkeverési lehetőségek – első ránézésre ez a selyemfestés. A gondolatok elcsendesednek, összes figyelmünket leköti a színek játéka a selymen – meditáció ez, meditációs állapot, amely festés közben beburkol!

Ha csak arra vágynál, hogy egy-két szép tárgyat készíts időnként szeretteidnek, magadnak, megünnepelve, kifejezve az élet örömét, szépségét – egyszerűen, könnyen alkothatsz selyemre mandalákat, képeket, sálakat, kendőket. Ha a festés közben megélt nyugalomra, kikapcsolódásra, gyönyörködésre vágysz – megélheted, hogy feltöltődsz, megpihensz festés közben.

Bozó E. Liza selyemfestő, mandalakészítő

A női és férfi harmóniának, a női teremtő erőnek az élesztésére, megélésére, dicséretére jött létre a Hétholdház.

Miért Hétholdház?

“HOLD”, mert a Nőiség felvirágoztatását célozzuk
“HÁZ”, mert a Hétholdház szinte otthon
“HÉT”, mert e mágikus szám szimbolizálja a Teremtés hét napjának optimizmusát, a hét angyal harsonáját s mert hisszük, hogy az emberi Lét igenis Szentséggé nemesedhet.

Sokan dolgoznak itt, mindannyian a testi-lelki egészség és a harmónia visszaállításán, a legváltozatosabb, mindkét nemnek szóló programok keretein belül. Testi szinten: különböző mozgásformák bemutatása, (pl. jóga nőknek és férfiaknak, csikung, intim torna) a holisztikus életszemléleten alapuló alternatív gyógymódok megismertetése (pl. homeopátia, masszázsok); lelki szinten: a lélekgyógyítás lehetőségeinek megismertetése, gyógyító módszerek bemutatása (pl. családállítás, kineziológia, grafo-, művészet-, báb-, meseterápia, szomatodráma); szellemi szinten: asztrológia, meditációk, felvilágosító, lélekemelő előadások szervezése.

Hétholdház